Douwe Dijkstra

Drs.Ing. D.J.W. (Douwe) Dijkstra (Tilburg, 1957) koos aanvankelijk voor een technisch beroep en studeerde in 1982 af als elektrotechnisch ingenieur (Ing.). Na wat omzwervingen werd duidelijk dat hij graag een beroep wilde dat zowel ruimte biedt aan zijn analytisch vermogen als aan contacten met anderen. Hij ging fiscale economie studeren aan de Tilburg University met als doel een eigen bedrijf te starten. Zijn flexibiliteit en doorzettingsvermogen bewezen zich doordat hij in zijn studiejaren ook huisman en vader van twee jonge kinderen was. In 1994 studeerde hij af als fiscaal econoom (drs.) en per januari 1995 startte hij zijn eigen bedrijf dat sindsdien een hele ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Douwe denkt met zijn brede interesse  en ruime ervaring in de verschillende financiële en fiscale aspecten, graag met u mee. Of het nu gaat om een financieel rapport, de actuele stand van zaken of om keuzes met gevolgen voor de toekomst.

Zijn diensten bestaan uit een breed palet van persoonlijk onafhankelijk financieel advies en planning, accountancy,beroep en bezwaarschriften, nalatenschap, buitenlandse belastingaangiften voor privé personen als voor bedrijven in het MKB. 

Bereikbaarheid:

Douwe telefonisch spreken is het gemakkelijkste op werkdagen tussen 08.30 uur tot 09.30 uur:

0653541401

 

Nevenactiviteiten van Douwe bestaan uit bestuursfuncties voor

en